Kies de juiste rechtsvorm voor uw bedrijf

Bij het opstarten van een onderneming heeft u de keuze uit verschillende rechtsvormen. Het onderzoeken van de juiste en passende rechtsvorm kan een lastige aangelegenheid zijn. Lees u daarom goed in en kom erachter welke rechtsvorm bij uw onderneming past. Wij adviseren u graag bij het maken van deze keuze. 

▼ Rechtsvormen
▼ Eenmanszaak
▼ De maatschap
▼ Openbare maatschap
▼ Vennootschap onder firma (VOF)
▼ De commanditaire vennootschap (CV)
▼ Rechtspersonen
▼ Naamloze vennootschap (NV)
▼ Besloten vennootschap (BV)
▼ De eenmans- vennootschap
▼ De rechtsvorm en de fiscus
▼ Onderneming en onroerende zaken
▼ Overdracht en overname in een onderneming
▼ Bedrijfsopvolging bij familiebedrijven
▼ Rechtsvorming en opvolging

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker. De toepassing van de informatie en de gevolgen van aan de hand daarvan vastgelegde afspraken hangen af van ieders persoonlijke situatie. Voor een duidelijk advies en gerichte informatie kunt u ons bereiken op telefoon nummer: 0181 - 63 20 22 of via e-mail.

De informatie kan niet worden gehanteerd als een vervanging van persoonlijk advies. Kammeraad & Strijk wijst aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Kammeraad & Strijk is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd..

Wij verwijzen u naar onze Algemene voorwaarden