• Kammeraad & Strijk
  • Kammeraad & Strijk
  • Kammeraad & Strijk

Notariële diensten voor particulieren in Spijkenisse

Hebt u net een woning gekocht, wilt u een hypotheek afsluiten of aktes opstellen zoals huwelijkse voorwaarden, een samenlevingscontract of testament? Kammeraad & Strijk Notarissen uit Spijkenisse stelt al uw zogeheten akten op. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de onderstaande vakgebieden en dragen zorg voor een hoge kwaliteit en service.  

Samenlevingsvormen

Er bestaan verschillende samenlevingsvormen: huwelijk, geregistreerd partnerschap en samenwonen. Lees meer over deze vormen en bekijk samen welke voor u het meest geschikt is. Wilt u meer advies? Wij helpen u graag verder.

Kopen van een huis

Bij het kopen van een huis komen veel verschillende zaken kijken. Het gaat echter niet alleen om de omgeving, het aantal kamers en om een grote tuin. Het financiële en juridische gedeelte is iets waar goed rekening mee gehouden moet worden. 

Erven

Bij een erfenis of bij het opstellen van een testament komen veel zaken aan bod. Om u hierover meer informatie te verschaffen verwijzen wij u naar de pagina 'erfenis'. Hier kunt u meer lezen over erven volgens de wet en het langstlevende testament. 

Estate planning

'Estate planning' is een overgewaaid begrip uit de Verenigde Staten en wordt gebruikt voor advisering gericht op de juridische en fiscale begeleiding van de overgang en instandhouding van (familie)vermogens. 

Mediation

Om een geschil zo snel mogelijk en in eigen hand op te lossen, is mediation een uitkomst. Notaris Kammeraad & Strijk helpt u uw geschil gezamenlijk op te lossen op een manier die voor beide partijen aanvaardbaar is. 

Vrijblijvend contact

Voor vragen of meer informatie over deze notariële onderwerpen vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en plannen indien noodzakelijk gelijk een afspraak in.

Regel als particulier uw notariële zaken goed bij Kammeraad & Strijk Notarissen in Spijkenisse

Neem contact op voor een afspraak