Laat u als ondernemer deskundig adviseren

Als leidraad voor de beginnende ondernemer geven wij u inzicht in de diverse rechtsvormen naar Nederlands recht. Ondernemen zonder enige kennis over de mogelijke gevolgen van de keuze voor een bepaalde rechtsvorm kan vervelende consequenties hebben. Onnodige risico’s kunnen worden vermeden door tijdig een deskundige adviseur in te schakelen. Kammeraad & Strijk informeert u over het kiezen van de rechtsvorm, over de belastingtechnische en erfrechtelijke aspecten en over de opvolgings- en overdrachtsaangelegenheden. Indien nodig wijzen wij u de weg naar andere adviseurs. 

Rechtsvormen

Het kiezen van de juiste rechtsvorm voor uw bedrijf is een punt waar u goed bij stil moet staan. Lees u in over de verschillende vormen en laat u deskundig adviseren in het maken van deze keuze. Wij helpen u graag op weg.

Midden- en kleinbedrijf

Als een midden- of kleinbedrijf hebt u met verschillende aspecten te maken. Hoe zit het met trouwen, erven of een overdracht? Dit zijn punten waar u niet dagelijks mee te maken hebt, maar u wel bij stil moet staan.

Stichting

Bij het oprichten van een stichting en het behouden van een stichting zijn regels verboden. Om een stichting te starten, moet u o.a. ingeschreven staan bij de KvK en statuten opstellen. Vraag naar de mogelijkheden.

Vereniging

Staat u op het punt een vereniging op te starten? Dan zijn er een aantal punten waar u bij stil moet staan, lees u hier in over dit onderwerp. Wilt u een notariële akte laten opstellen, dan helpen wij u graag verder.

Lezingen & presentaties

Wilt u meer informatie in de vorm van een lezing of presentatie bij u op kantoor? Wij komen graag langs om te vertellen over een van de onderwerpen die terug te vinden zijn op onze site. Vraag naar alle mogelijkheden.

Regel uw zaken goed en leg ze vast bij de notaris in Spijkenisse

Maak een afspraak