Wij helpen u als MKB'er in de omgeving van Spijkenisse graag op weg

Als MKB’er is het van belang zowel zakelijk als privé uw zaken goed te regelen. Stel uzelf de volgende vragen: op wiens naam staat het huis, wat komt er in de huwelijksvoorwaarden, is uw testament aangepast aan uw situatie? Lees u goed in over de onderstaande zaken en laat alles goed op papier zetten, Kammeraad & Strijk helpt u hier graag bij verder.

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker. De toepassing van de informatie en de gevolgen van aan de hand daarvan vastgelegde afspraken hangen af van ieders persoonlijke situatie. Voor een duidelijk advies en gerichte informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 0181 - 632022 of via e-mail.

De informatie kan niet worden gehanteerd als een vervanging van persoonlijk advies. Kammeraad & Strijk wijst aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Kammeraad & Strijk is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

Wij verwijzen u naar onze Algemene voorwaarden

Als MKB'er notarieel advies nodig? 

Bel ons direct