Meer informatie voor grote groepen in de omgeving Spijkenisse?

Over vrijwel alle onderwerpen op deze website kan Kammeraad & Strijk 'in company' lezingen, presentaties en informatieavonden verzorgen voor bijvoorbeeld besturen, VVE's en andere verenigingen en stichtingen, directies, personeelsleden, ondernemingen en (groepen van) particulieren. Ook specifieke onderwerpen als firmacontracten, bedrijfsopvolging, het toekomstig erfrecht, erven en schenken en vele andere, kunnen aan de orde komen. Voor een duidelijk advies en gerichte informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 0181 - 632022.

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker. De toepassing van de informatie en de gevolgen van aan de hand daarvan vastgelegde afspraken hangen af van ieders persoonlijke situatie. Voor een duidelijk advies en gerichte informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 0181 - 632022 of via e-mail.

De informatie kan niet worden gehanteerd als een vervanging van persoonlijk advies. Kammeraad & Strijk wijst aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Kammeraad & Strijk is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

Wij verwijzen u naar onze Algemene voorwaarden

Meer weten over een van de onderwerpen op de website van Kammeraad & Strijk Notarissen?

We vertellen het u graag