Kies de juiste rechtsvorm voor uw bedrijf in regio Spijkenisse

Bij het opstarten van een onderneming hebt u de keuze uit verschillende rechtsvormen. Het onderzoeken van de juiste en passende rechtsvorm kan een lastige aangelegenheid zijn. Lees u daarom goed in en kom erachter welke rechtsvorm bij uw onderneming past. Wij adviseren u graag bij het maken van deze keuze. 

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker. De toepassing van de informatie en de gevolgen van aan de hand daarvan vastgelegde afspraken hangen af van ieders persoonlijke situatie. Voor een duidelijk advies en gerichte informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 0181 - 632022 of via e-mail.

De informatie kan niet worden gehanteerd als een vervanging van persoonlijk advies. Kammeraad & Strijk wijst aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Kammeraad & Strijk is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

Wij verwijzen u naar onze Algemene voorwaarden

Hebt u goed nagedacht over de juiste rechtsvorm van uw bedrijf?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden